Minta
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Könyvjelzők
Harcművész csoportok:

Skill és Class infók:
(angol)

-Crafting-
**
**

Poll
Milyen Class-al játszol (mi a fő karid) ?
Assassin
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty22%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 22% [ 7 ]
Blade Master
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty16%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 16% [ 5 ]
Destroyer
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty9%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 9% [ 3 ]
Force Master
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty16%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 16% [ 5 ]
Kung-Fu Master
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty16%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 16% [ 5 ]
Summoner
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty6%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 6% [ 2 ]
Blade Dancer
Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty16%Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
 16% [ 5 ]
Összes szavazat : 32
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

Share
 

 Tippek partikhoz - tapasztalat csere

Go down 
SzerzőÜzenet
Kegyetlen
Admin
Kegyetlen

Hozzá szólt: : 56
Regisztrált : 2016. Jan. 08.

Tippek partikhoz - tapasztalat csere Empty
TémanyitásTárgy: Tippek partikhoz - tapasztalat csere   Tippek partikhoz - tapasztalat csere Gem10Szer. Jan. 13, 2016 10:40 am

Üdv! Itt leírhatjátok hogy milyen tapasztalatok volt partiösszetételekkel kapcsolatban. Szívesen fogadom észrevételeseiteket! Wink

A 6 fős partikban van 3 olyan Class ami szinte nélkülözhetetlen.

1. Blade Master ( Fő Tank )
2. Kung-Fu Master ( Másodlagos Tank )
3. Destroyer ( CC aki emelgeti a Boss-kat) ezt a class-t még lehet helyettesíteni Lyn Sword Master-el viszont  gyengébb az emelés Skill-je és kisebbet tudnak a többiek ráütni a Boss-ra ha a Lyn Sword Master emeli )

Szóval ha ez a 3 Class nincs benne a Partyban nem tudjátok letolni vagy nehezebben a Dungeonokat ezért  ez a 3 Class ami a Party alapját képezik és ez a 3 Class amire a Party épül és ugyan akkorát Damage-elnek mint az Assassin vagy a Summoner vagy a Force Master csak a szerepük más. A 4-ik Class ami nagyon fontos és jó ha van a Party-ban az 1 Summoner mert annak van 50%-os Def csökkentése és így fele annyi idő alatt öltök meg bármit a Party-val.

Érdemes odafigyelni mindenkinek arra, hogy mit várnak az adott karaktertől. Jó, ha alaposan kitapasztaltad, és tudod is használni a kiválasztott Classodat.


Az én Fő karakterem egy Destroyer, amiről azt tudom mondani tapasztalataim szerint, ha jól meg van csinálva és okosan vannak elosztva a Skill pontjai, és a felszerelése is oké, akkor elég határozott tempóban lehet vele haladni. Sokszor voltam olyan party-ban ahol elegendő volt 4 fő, és tank, vagy másodlagos tank szerepe jutott rám. Legemlékezetesebb ilyen felállás: 2 Summoner, 1 Force Master és én, mint egyedüli fizikai tank. 

Kinek mi a szerepe:
Ez azért fontos mert megvan hogy milyen Classoknak kell mindenféle képpen benne lennie 1 Party-ban hogy le tudjátok tolni az Instákat (Dungeon) és minden Classnak megvan a szerepe hogy a Party-ban mit kell csinálnia és hogyan mert ha nem úgy használod a Classod amire való akkor nem csak magad öleted meg hanem az egész Party-t mert itt nincs Healer Class és nem csak a saját HP-dért felelsz hanem mindenki máséért is.

Kezdjük a Fö Tank-al ami a Blade Master-el:

Neki kell tartani a Raid Boss-kat erre van kimondottan az 1-es gombon a Block Skillje meg van Partyra való védelmi Skillje is de ebbe most nem mennék bele mert az minden Class-nak van szinte ebben a játékban elég nehéz magadon tartani az Agro-t mert nincs olyan Agro Skill amitől egyből rád fordul a Raid Boss és magadon tartod itt a DPS-el kell magadon tartani de emellett védekezned is kell pont ugyan úgy mint a többieknek ezért nem is lehet senkinek folyamatosan támadni(DPS-ni) mert akkor lehúzzák rólad a BOSS-t vagy az Elit mobokat stb tehát ebből az következik hogy amikor a Blade Master védekezik mindenkinek rá kell segítenie olyan Skillekkel amiket CC skilleknek hívunk (Láb kirugás/gyomorszájba vágás/ Stun stb). Amit még érdemes tudni 3 állapotba kerülhetsz amikor Skillezel ezzel a Class-al és itt jön a lényeg ennek a Classnak lehet hogy rövidek a Comboi mert csak 3-4 Skill-t kell egymás után elnyomni de amelyik Combo-t elkezdted azt fojtani is kell a következő állapotba amibe átmész  persze ezt te döntöd el melyik másik  állapotba mész át a  maradék 2 közül ezért hívják ezt a Classt FreeStyle-nak.

A másodlagos Tank a Kung-Fu Master:

Neki is ugyan az a feladata hogy tankoljon neki is az 1-es gombon van erre Skillje ami a Reflect nos azt kell tudni hogy minden Partyba kell egy másodlagos tank mert ha az elsődleges tank meghalna akkor át tud venni a tankolást ráadásul vannak olyan Insták (Dungeon) ahol iker Boss-ok vannak. Miért a Kung-Fu Mastert viszik a másodlagos Tank-nak instába és nem még 1 Blade Mastert azért mert tud adni egy olyan Buffot a Partynak amivel elég szépen megnöveli a Crit Chance-et (a Crit esélyét).

A Destroyer kimondottan CC és Farmolásra való:

A Destro-nak a Party-ban az a szerepe hogy folyamatosan CC-ze a Boss-t és emelgesse fel a vállára ezt azért kell mert vannak olyan területi Skill-ek amiket a Boss-ok nyomnak amibe belehal az egész Party ha Destro nem emelgeti ezenfelül amikor megvan emelve a Boss vagy bármi a Destro által a többi Party Tag folyamatosan tud Támadni (DPS-ni) mert nem fogy el a Chi-jük és nagyobb Critet lehet ráütni és nagyobbakat lehet ráütni mert vannak olyan Skillek amiket ilyenkor kell használni a Boss-ra azért azt még leírom hogy Boss-ra és Elitekre 1 típusu Skill-ből 2 ugyan olyan fajtájút rá kell nyomnod hogy meg tudd emelni íme egy példa: rányomsz egy Skill-t ami Stun-ol utána még egy olyat ami Stun-ol és akkor megjelenik neked egy felugró Skill az F betűre amivel fel tudod emelni. Emellett a legjobb Farmoló karakter mert kimondottan olyan Skill-jei vannak ami nagy tömeg megtartására van és ezért elég Masszív karakter ha farmolni szeretnél vele és úgy állítod be a Skill fákat.

A Lyn Sword Master szerepe CC :

Nos amit nem árt tudni a Lyn Sword Masterről hogy ez egy Hibrid Class mert 3 másik Class-ból rakták össze (Destroyer/Blade Master/Force Master) ezért ami a szerepét illeti ugyan úgy CC-ni  Emelgetni kell vele mint a Destorval a Partyban. A Destroyernek a nagy tömegre erősebbek a Skilljei hogy őszinte legyek 1000 szer könnyebb a Destroval famolni mint a Lyn Sword Masterrel ami nem annyira masszív és szarrá kell Gearel-ni (Cuccolni) hogy elbírjon akkora tömeget mint a Destro ami gagyi szar cuccokban is simán elbírja a Skilljei miatt XD. Sőt amivel fel emeled Skill is erősebb egy kicsivel ha Destroyer emeli mivel jóval nagyobb Critet lehet ráütni mert többet Stackelődik míg a Lyn Sword Masternél csak fele annyi Def-et csökkent értékben a Stackelődéssel.

A Summoner szerepe Support :

A Summoner is nagyokat sebez mint minden Class ebben a játékban csak a szerepe Support a macskájával Feléleszti azokat akik meghaltak ezenfelül olyan Skilleket aktivál amik segítenek a Party tagoknak túlélni mert védelmi Skillek mint a 3-as 4-es gombon lévő skilljei (Pollen/Dandelion) és ezen felül nyomkodnia kell a Bossok-ra a bal egérgombon lévő Skilljét mert az levesz 10% Def-et Stackenkét tehát Maximálisan ha jól emlékszem 50%-al tudja csökkenteni bárminek a Def-jét és ez kell is mert így fele annyi idő alatt tudjuk leölni a Bossokat. Ezenkívül még Tankolni is lhet majd vele később amikor már nagyon jó cuccaid vannak mert a macskád a Karaktered Passzív értékeinek azt hiszem 10%-át megkapja.

A Warlock szerepe szintén Support:

Nos a Warlock kicsit más mint a Summoner mert a TAB Skillje 20 másodpercre-re az egész Party iszonyú DPS-t tud kitolni míg a 2-es betűn lévő Skillje leláncolja az ellenséget az C betűn lévő meg védelmet nyújt és hasonlók.

A Force Master szerepe DPS:

Ezzel sem lehet folyamatosan DPS-ni még akkor sem ha a DPS a Fő szerepe mert neked is vannak olyan Skill-jeid amivel rá kell segíteni a Tanknak vagy a CC Classoknak. Ez a Class első ránézésre nagyon egyszerűnek tűnik de egyáltalán nem az azért is nem mert a támadásai a Skillek megszakítására épül ezen felül van 2 álllapot ami között folyamatosan váltani kell el is mondom mért mert lehet hogy a Tűz támadások sebzik a legtöbbet de azzal azonnal lerántod mindenkiről a Boss-kat bármit ezért ahhoz hogy valaki tényleg tudjon játszani Force Masterrel meg kel tanulni egy olyan alapvető dolgot hogy a Jég Skillek nem dísznek van hanem azt nagyon komolyan kell használni és nem is akárhogy úgy kell beállítani a Skilleket hogy ne csak sebezzenek hanem fagyasszanak hogy se a Boss-k se senki ne tudjon mozogni és ezt persze nem lehet 1 jég Skillel elérni hanem csak 2-3-al és amellett még az egérgombon is úgy kell az alap Skilleket beállítani és eközben ezeket még meg is kell szakítani egymással ezenfelül bele kell rakni 1-2 Tűz sebzést is a Combokba tehát 2/3-ad jég és 1/3-ad tűz az arány a Skilleknél persze ehhez még hozzá jönnek az Alap értékek is mert van olyan Skill ami csak akkor ugrik fel ha az Alapértékeid normálisan be vannak Állítva ha ez sikerül akkor már nem fognak anyázni veld a Party tagok hogy folyamatosan leszeded a Tankról a Boss-t meg a többi NPC-t. Ha ezek már mind megvannak és jó felszereltséged akkor később már akár tankolhatod is a Boss-kat.

Az Assasin szerepe DPS:

Erre is ugyan úgy igaz hogy nem lehet folyamatosan DPS-ni. Ezzel a Classal azt kell nagyon begyakorolni hogy folyamatosan ki be ugrálj a Hide-ba (Láthatatlanság) mer csak 4-6 másodpercig tart és ha kijössz a Hide-ból és nem mész vissza elég gyorsaa akkor targetelni fog a Boss vagy bármi amit éppen ütlegelsz mert ameddig Hide-ban vagy nem tudnak targetelni.

(Forrás:bladeandsoul.hu)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://minta.hungarianforum.net
 
Tippek partikhoz - tapasztalat csere
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Minta oldal :: Blade & Soul - Fórum :: A Játékról-
Ugrás: